Bugün sizlere yaptığım tatlıların resim detaylarını anlatacağım.Beğenen olursa tarifi detaylarıyla aktarabilirim.Evde olduğum zamanlar genelde değişik tatlar yapmayı çok seviyorum özellikle kek ve pastalar.
Tartöletlerinde görselliğine bayıldığım için yaptım ve sonuç harika
Harika bir tat TARTÖLET
İlk önce tartölet hamurumuzu hazırlıyoruz ve dinlenmeye buzdolabına yerleştiriyoruz.
Dinlenen hamurumuzu her yerde bulabileceğimiz kalıplarımıza güzelce yerleştiriyoruz ve fırınımıza koyuyoruz.
Pişen tartöletler soğurken muhallebimizi yapıyoruz.
Daha sonra kalıptan kolaylıkla çıkardığımız tartöletlerimizin içlerine muhallebimizi kaşıkla koyuyoruz.Diğer taraftanda istediğimiz meyveleri istediğimiz şekillerde kesiyoruz.Meyvelerimizi de doğradıktan sonra jöleyi hazırlıyoruz.Hemen bitecekse tartöletlerimiz jöleye gerek kalmadığını düşünüyorum fakat hemen bitmez diyorsanız jöle yapmanızda fayda var çünkü meyvelerin kararmaması için.
Veeee sonuç bu şekilde oluyor. Afiyetle yenebilir duruma geliyor.
AFİYET OLSUN....
Süper gözüküyor mükemmel ellerine sağlık
YanıtlaSilTeşekkür ederim
Sil